De feestavond op 6 september 2014 was een groot succes. De leden van de wijkvereniging mochten voor een kleine bijdrage (€5,- per persoon) heel de avond eten en drinken. Er kwamen dan ook lekkere hapjes langs zoals stokbroodjes met haring, sate stokjes en gehaktballetjes. Heel de avond werden er films van activiteiten uit het verleden vertoond, maar ook sfeerbeelden van activiteiten van de afgelopen vijf jaar. Tijdens Crazy 88 wonnen de ‘Crazy Moms’ 7 kaartjes om te gaan icekarten bij Skidome Rucphen, maar we hadden 8 kaartjes door Skidome Rucphen gesponsord gekregen. Het laatste kaartje werd dan ook verloot onder alle aanwezigen. De gelukkige winnares was Angela van Breugel!

DSC_4607

Vervolgens kwam mystery guest 1: Sophie Jochems. Deze wijkbewoonster heeft in het verleden meegedaan aan X-factor en heeft verschillende zangwedstrijden gewonnen. Sophie zong twee nummers en vervolgens vertelde ze dat ze graag met ‘Ons Pa’ nog een nummertje zou doen. Kees Jochems, de vader van Sophie, was in zijn nopjes en wilde maar al te graag naar voren komen. Helaas voor Kees stond er al snel iemand anders: Frank Backx. Deze tonprater deed een uitstekende imitatie van Kees Jochems na en maakte een hoop grappen over het bestuur en de leden van de Wijkvereniging.

De rest van de avond vulde DJ Fer-E (Ferry Putman) met verschillende muziek. Er werd veel bijgepraat, gelachen en gedanst. Aan het einde van de avond kreeg iedereen nog een frietje Mayo en sloot de DJ af met Brabant van Guus Meeuwis. We willen iedereen bedanken voor de leuke en gezellige feestavond. We hebben genoten!

Foto’s