Op zaterdagavond 2 februari 2019 om 20:00 uur in Agora organiseren Wijkvereniging De Louwen samen met Jeugdtoneelvereniging de Peeperklips een PUBQUIZ! Maak een team van 2-4 personen, bedenk een teamnaam en ga de strijd met elkaar aan!

 

Er worden verschillende rondes gespeeld waarbij er allerlei vragen door elkaar worden gesteld van verschillende categorieën zoals algemene kennis, muziek, showbizz, biologie en nog veel meer! Weet jij bijvoorbeeld waar de Himalaya zich bevindt? Welke bomen je moet snoeien in september en wat het Chinese woord voor hallo is? Wees niet bang, het is vaak multiple choice. Het team dat het meeste weet komt als winnaar uit de bus. Doe ook mee en geef je snel op!

 

Inschrijven kan tot 21 januari 2019

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon. Voor de leden van wijkvereniging De Louwen en De Peeperklips bedraagt het inschrijfgeld € 2,50 p.p.

 

Opgeven kan door de teamnaam en teamleden te mailen naar contact@delouwen.nl.

 

Betalen mag op de avond zelf, maar kan ook vooraf. Het is mogelijk om het bedrag over te schrijven naar ons rekeningnummer: NL12RABO 01449.91.268 t.a.v. Wijkvereniging De Louwen.